Kvalitet i bezbednost

 

Kako su našoj kompaniji bezbednost i kvalitet krajnjeg proizvoda ključni, sistem upravljanja kvalitetom je implementiran, i prvi put sertifikovan, još 1995. godine. I danas je očigledna puna podrška i uključenost menadžmenta i radnika u svaku fazu proizvodnog procesa i procesa kontrole kvaliteta. Nakon što se kvalitetni materijali vodećih svetskih proizvodjača isporuče u fabriku, sve faze obrade – proizvodnja alata za nestandardne i namensk forme, mešanje sirovina, presovanje i termička obrada, kontrola kvaltiteta i distribucija – se vrše u strogo kontolisanim uslovima, osiguravajući isporuku samo najbezbednijih proizvoda našim kupcima.

 

ISO 9001
Sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 je u IBA-i implementiran od 2005 godine, kada je i dobijen sertifikat. Redovna resertifkacija se obavlja u planiranim intevalima, a trenutno vazeci sertifikat je izdat 2010. sa vaznoscu do 2013. godine

SGS EN 12413

Označavanje proizvoda
Svaki proizvod Industrije brusnih alata je obelezen u skladu sa standardima obelezavanja brusnih proizvoda koji oznacavaju oblik, dimenziju, radnu brzinu i kvalitet (vrstu i velicinu abrazivnog zrna, strukturu i tvrdocu tocila i vrstu veziva)

Oznacavanje

Opšta uputstva
Na ovim stranicama možete naći opšta uputstva o našim proizvodima.

Opsta uputstva

Tehničke karakteristike i uputstva
Na ovim stranama možete pogledati i preuzeti tehninčke karakteristike i upustva.

Tehničke karakteristike i upustva

IBA Ada

Preuzmite katalog

Preuzmite katalog