Proizvodi

 

IBA u svom proizvodnom portfoliu ima preko 7000 proizvoda različitih dimezija, oblika, tipova, stuktura, sastava i tvrdoća. Jedna od većih prednosti Industrije brusnih alata u odnosu na konkurenciju je njena mogućnost da u malim količinama i u kratkom vremenskom roku proizvede i isporuči specifične, namenske proizvode.

IBA u svom proizvodnom portfoliu ima preko 7000 proizvoda različitih dimezija, oblika, tipova, stuktura, sastava i tvrdoća.

Rezaljke i flex
Diskovi za rezanje i brušenje, u armiranoj i nearmiranoj verziji, se proizvode u prečnicima od 115mm do 600mm i debljinama od 0.5cm do 10 cm. Oni se uglavnom koriste za obradu čelika, niskolegiranog i visokolegiranog čelika, kaljenog čelika, nerdjajućeg čelika, betona, mermera, kamena, gume i plastike.

Rezaljke i fleks

Keramika
Brusni alati u keramičkom vezivu, dimenzija prečnika od 3mm do 760mm, uglavnom se koriste u metalopreradjivačkim, staklarskim i drvnim industrijama. Najčešće se koriste za obradu alatnog čelika, HSS brzoreznog čelika, kaljenog i nekaljenog čelika, tvrdo hromiranog čelika, nerdjajućeg čelika, čeličnog liva, čelika za nitriranje, tvrdih metala, nodularnog liva i aluminijuma.

Keramika

Bakelit
Brusni alati sa bakelitnim vezivom se uglavnom koriste u livnicama, brodogradilištima i u primarnoj obradi metala. IBA proizvodi alate sa bakelitnim vezivom u svim ISO i namenski dizajniranim formama i oblicima u dimenzijama prečnika do 760mm. Materijali koji se obrađuju alatima sa bakelitnim vezivom uključuju kaljen i nekaljen čelik, tvrdo hromirani čelik, sivi liv, temper liv, nisko i visoko legiran čelik, nodularni liv, tvrde metale, obojene metale, plastiku i gumu.

Bakelit

IBA Ada

Preuzmite katalog

Preuzmite katalog